blå sygesikringskort lande


Rejser du til lande uden for Europa er du ikke dækket via det blå EU-sygesikringskort. Specielt tæt på turisthotellerne er klinikkerne ofte private hvor det blå kort ikke kan bruges.


Eu Sygesikringskort

Derfor er det vigtigt at du anskaffer dig det blå EU-sygesikringskort inden du tager afsted.

. Det er ikke et alternativ til en privat rejseforsikring. Du kan komme til at betale en hel del. Albanien Andorra Bosnien-Hercegovina Isle of Man Kanaløerne Makedonien Moldavien Monaco Montenegro.

Det blå sygesikringskort dækker ikke hjemtransport til Danmark - og i nogle lande er udgifter til sygetransport heller ikke dækket. Hvilke lande har gratis lægehjælp. Det blå EU-sygesikringskort giver adgang til sygesikring på rejser i EU- EØS-lande og Schweiz.

Det blå kort sidestiller dig med borgere i det pågældende EUEØS-land og gælder kun for behandling på offentlige hospitaler og lægeklinikker. Det blå EU-sygesikringskort dækker i alle EU-lande samt i Norge Island Liechtenstein og Schweiz. Det dækker ikke hvis du rejser med det formål at blive behandlet i udlandet fx på sundhedsrejser Det er ikke en garanti for gratis behandling.

Kortet dækker på ferier også selv om man har en kronisk sygdom hvor man måske får behov for behandling. Forskellen på de to kort er at det blå kort kun dækker som man er dækket i det EU -land du kommer til skade i. Du er omfattet af det blå EU-sygesikringskort på almindelige ferierejser under studie- og praktikophold som au-pair og ved arbejde i udlandet.

Du kan bestille EU-sygesikringskort hvis du bor i Danmark er statsborger i et EU-land Norge Island Liechtenstein eller Schweiz og du er dansk sygesikret. Det blå EU-sygesikringskort dækker ved midlertidige ophold på op til 1 år i alle EU-lande samt Norge Island Schweiz og Liechtenstein og er normalt gyldigt i 5 år. Her kan du se hvordan du er dækket i forskellige lande i Europa.

Det blå sygesikringskort gælder i alle EUEØS lande samt i Storbritannien og Schweiz nederst på siden kan du se. Norge Island og Liechtenstein. Fra offentlige behandlingssteder i det land du.

Men fremover skal det nye blå sygesikringskort hjælpe dig hvis du kommer til skade eller bliver syg mens du opholder dig i et af EU -landene. Det blå EU-sygesikringskort dækker ved midlertidige ophold af en varighed på op til maksimalt 12 måneder i EU-lande samt Norge Island Liechtenstein og Schweiz. Du kan også have ret til kortet i andre tilfælde.

Det blå sygesikringskort dækker kun på offentlige behandlingssteder. Du vil normalt modtage kortet på din adresse i løbet af 2-3 uger. Det blå sygesikringskort dækker i EU og 4 andre lande.

Det blå EU-sygesikringskort er gratis. Det betyder at du har ret til nødvendig tandlæge- læge- og hospitalsbehandling medicin mm. Det blå EU-sygesikringskort der i daglig tale blot kaldes det blå sygesikringskort er et sygesikringskort der giver dig ret til samme behandling som borgerne i det land du rejser i hvis der opstår behov for læge- eller sygehusbehandling medicin mm.

Kortet dækker for eksempel ikke privat lægehjælp planlagt behandling hjemtransport eller stjålne ejendele. I de nordiske lande kan du i visse tilfælde få dækket merudgifter til hjemtransport. Hvis du ønsker at få dækket alle udgifter til syge- og hjemtransport i forbindelse med sygdom eller dødsfald skal du købe en privat rejseforsikring.

Fakta om det blå EU-sygesikringskort. I mange andre lande er det ofte mere udbredt med private klinikker fremfor offentlige. Indledningsvis skal du huske at det blå sygesikringskort ikke er en rejseforsikring.

Det dækker ikke private sundhedstilbud eller hjemtransport. Du skal bestille det blå EU-sygesikringskort online. Det blå EU sygesikringskort.

Det blå sygesikringskort kan bruges i følgende lande. Når du søger om det blå EU-sygesikringskort får du automatisk sendt et. Del sidens indhold med andre.

Du skal bestille kortet på borgerdk. 15 millioner blå sygesikringskort udløber snart hvis de ikke bliver fornyet. Det gule sygesikringskort gælder som hidtil i Danmark.

Du kan bruge det blå EU-sygesikringskort ved rejser til andre EU-lande og EØS-landene. Det gælder alle lande i EU samt Norge Island Liechtenstein og Schweiz. Du kan bestille kort til dine børn under 18 år hvis de bor på samme adresse som dig.

Der kan dog være langt til en offentlig klinik fra det sted man holder ferie. Dette gælder også hvis du bliver syg af coronavirus. Det blå EU-sygesikringskort giver dig ret til nødvendig læge- og hospitalsbehandling fra den offentlige sygesikring i en lang række europæiske lande.

Tjek hvordan du er dækket i de enkelte lande på Styrelsens for Patientsikkerheds hjemmeside. Det blå EU-sygesikringsbevis dækker udgifter til læge eller hospitaler hvis du bliver syg eller kommer til skade når du rejser i EU-lande samt Norge Island Liechtenstein og Schweiz. Her kan du bestille det blå EU-sygesikringskort.

Lande uden for EU og EØS. Det er op til de lokale læger at vurdere om det er nødvendigt at foretage behandling. Her dækker det blå kort.

Bestil det blå EU-sygesikringskort.


Undga Monster Regning Forny Dit Bla Eu Sygesikringskort Dcu


Region Midtjylland Hvornar Udlober Dit Bla Eu Sygesikringskort Sommerferien Banker Pa Doren Sa Du Har Nok Allerede Skrevet Det Bla Eu Sygesikringskort Pa Huskelisten Hvis Rejsen Gar Til Et Eu Land Norge


Hvad Daekker Det Bla Sygesikringskort I 2022 Rejseforsikringsguiden Dk


Det Bla Kort Offentlig Rejseforsikring Vejle Brand Forsikringsselskabet Vejle Brand G S


Bla Sygesikringskort


Manglende Information Om Blat Sygesikringsbevis Penge Dr


Hvad Daekker Det Bla Sygesikringskort I 2022 Rejseforsikringsguiden Dk


1 5 Millioner Bla Sygesikringskort Er Snart Ugyldige Se Her Hvor Det Kan Bruges Tv 2


600 000 Danskere Far Brug For Nyt Blat Sygesikringskort


Tjek Lige Det Bla Kort Inden Julerejsen Sos International


600 000 Danskere Far Brug For Nyt Blat Sygesikringskort Tv 2


Det Bla Eu Sygesikringskort Sos International


Bestil Det Bla Eu Kort Nu Fdm


Hvad Daekker Det Bla Sygesikringskort I 2022 Rejseforsikringsguiden Dk


Det Bla Eu Sygesikringskort


Blat Sygesikringsbevis Og Gult Sundhedskort Hvordan Fungerer De Nye Sygesikringskort


Det Bla Sygesikringskort Hitter Avisen Dk


Det Bla Kort Sadan Daekker Det Sadan Daekker Det Pa Ferien Laererstandens Brandforsikring


News Danskerne Ved Stadig Ikke Hvad Det Bla Sygesikringskort Daekker

Related : blå sygesikringskort lande.